top of page

Bruidsstyling

 

 BRUIDSSTYLING

21.jpg

Je gaat trouwen, gefeliciteerd!

Als er één dag in je leven is waarop je er mooier uit wilt zien dan ooit, dan is dat wel op jouw eigen bruiloft. Met mijn visagie & hairstyling zorg ik ervoor dat jij je extra speciaal voelt.

 

Soft glam of full glam make-up, een romantische low bun of juist los, alles is mogelijk. Als het maar bij jou past. Want voor elke bride to be is er een perfecte make-up look en een prachtig hairstyle. Ik neem je stap voor stap mee in het proces, zodat we de styling helemaal op jou wensen samenstellen. Een look waar jij je helemaal goed in voelt. 

 

Ook kijken we naar de balans met je jurk, boeket & accessoires. Op deze manier creëren we het complete plaatje! Zodat je vol zelfvertrouwen het stralende middel punt bent!

PROEFSESSIE

De eerste stap is om ideeën op te doen, Instagram & Pinterest zijn hier ideaal voor. Vooraf aan de proef bekijk ik jou moodboard zo kunnen we tijdens de sessie jouw wensen bespreken en geef ik mijn advies. We gaan kijken wat het best bij jouw gezicht, jurk en persoonlijkheid past. 

 

De proefsessie vindt plaats in mijn salon in Elburg en duurt circa 2 uur. Tijdens de proefsessie krijg je een goed beeld hoe je er op je bruiloft uit zal gaan zien. Op een proefsessie mag je natuurlijk altijd één vriend of familielid meenemen. De proefsessie vind gemiddeld 4 weken voor de bruiloft plaats. 

05_06_20.jpeg

READY.. SET.. Glow!

2022.jpg

Tips & Tricks

  • Zoek inspiratie beelden in je eigen haarkleur, zo krijg je een realistisch beeld van hoe het kapsel bij jou zal staan.

  • Neem je accessoires mee zoals een sluier als je deze al hebt en eventuele haar versieringen. Ik heb wat kleine accessoires op voorraad om je een idee te geven.

  • Was je haar de avond voor de proef en bruiloft met shampoo en gebruik alleen conditioner tot 5 cm in de puntjes. Gebruik geen haarolie of andere producten. 

  • Kom met droog haar en onder make-up naar de salon.

CONTACT
brides to be.JPG
22.jpg
Bridestobe

Daggasten

Willen je vriendinnen/familileden er ook extra mooi uit zien op jullie dag? Dan kan ik zeker wat voor je betekenen, er kunnen max 3 gasten bij een bruidspakket geboekt worden. (Op dezelfde locatie als de bruid).

De stijl van je gasten duurt ongeveer 20 minuten voor make-up en 30 minuten voor hairstyling per persoon.

Ben je zelf een daggast en opzoek naar een Hair & Make-up artist, kijk onder het kopje prijzen voor de mogelijkheden.

Extra Informatie

2022.jpeg

Om er voor te zorgen dat jouw trouwdatum definitief wordt vastgelegd, hanteren wij een aanbetaling van €50,00. Dit is mede ook om onnodig claimen van datums te voorkomen.  

Je betaald een deel van het pakket bij de proef en het overige bedrag wordt per factuur gestuurd en dient 3 dagen voor de bruiloft betaald te worden. 

Voor 08:00 uur €15,00 per gewerkte halfuur tot max. 07:00. Op zaterdagen beschikbaar vanaf 08:30.

 

LOCATIE

Omgeving Elburg, Dronten, Lelystad, Kampen, Zwolle & Harderwijk. (Vanaf Elburg/Dronten maximale km straal van circa 35 km). Buiten Elburg of Dronten bedragen de reiskosten 35 cent per km. 

bottom of page